In House Design

Reklamebureauet In House Design ligger i Ballerup. Bureauet blev grundlagt I 1993, og omfatter i dag en håndfuld sammentømrede kreative medarbejdere. Når du vælger at bruge In House Design, risikerer du at blive så glad for vores evne til bl.a. eksekvering, at du går hen og bliver “langtidskunde”, lige som mange andre førende world brands i vores nuværende kundeportefølge - her i blandt Robert Bosch. Vi gør simpelthen livet lettere for vores kunder ved navnlig at have oparbejdet en dyb og tilbundsgående teknisk know how om produkter og ydelser. Det skal også nævnes, at vi har stor erfaring med markedsføring i Norden og i de baltiske lande. Derudover er vi kendte for at være suveræne på produktionssiden, hvor vi gang på gang kommer med yderst konkurrencedygtlge trykpriser fra ind- og udland. - In House eksekverer og leverer ganske enkelt varen til fair pris!

 

Visuel kommunikation skal skille sig ud

Grundlæggende set går den go’e idé aldrig af mode! Den har In House Design altid i baghovedet, når vi arbejder med at styrke vores kunders brands, så de skiller sig ud - inden for de designmæssige retningslinjer, der nu engang skal overholdes til punkt og prikke. 


Resultaterne tæller

Gennem årene har In House stået for mange succesfulde tiltag og har f.eks. udarbejdet lokale Direct Mails med meget høje responsrater, der efterfølgende er blevet adapted world wide. - Vi tror også på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed!